top of page

Uppleva Järvsö

Järvsö har något för alla under alla årstider. Ett bra skidsystem med sittliftar och närheten till längdspår. På vår-sommar-höst finns istället fina MTB leder och downhillåkning samt Järvzoo och Stenegården.

Aktiviteter både på vintern och på sommaren

Hälsingland är unikt och kontrastrikt på många vis, och älven Ljusnan möter fjäll, skogar, sjöar, blånande berg, vackra Hälsingegårdar och slutligen havet på sin väg genom landskapet. Den stora variationen skapar fantastiska möjligheter till unika upplevelser och utmaningar inom områdena natur, vildmark, kultur och mat.

Stenegården

Stenegård i Järvsö är ett av Hälsinglands mest välkända och omtyckta besöksmål. Stenegård erbjuder något för alla, ung som gammal. Klicka här. för att läsa mer.

Pumptrack

Skandinaviens första Velosolutions pump track är beläget i Järvsö. Klicka här för att läsa mer

Badplatsen

Kyrkbyns badplats, närmste från backen. Klicka här för att öppna en karta

Padelbanor

Äntligen, vintern 21/22 öppnas en nybyggd aktivitetshall som erbjuder padel på två dubbelbanor samt en singelbana. Det blir Ljusdal Kommuns första panoramabanor! Klicka här för länk till Matchi

Camp Järvsö

Här finns något för alla. Gym, koppla av efter en yoga i vår vedeldade bastu, prova på pilbågsskidskytte, tipspromenad, åk pulka, grilla korv på några av våra grillplatser. Ta några varv i vårt elljusspår och få en total naturupplevelse med ett ledarlett vinterskogsbad. Klicka här för att läsa mer

Forsränning

Upplev Järvsö brinner verkligen för aktiviteter i forsarna, de har forsränning i gummibåt, simning i forsen med riverboard och forspaddling med kajak i utbudet. Klicka här för att läsa mer. 

IMG_4255.HEIC

Var bor man bäst? 

Det ska vara enkelt och bekvämt att uppleva Järvsö. Hyr våra moderna lägenheter ett stenkast från backen 

bottom of page